Vælg en side

 

Voksenblog er blogudvidelsen til vores sociale profil @Voksenpoint – og omvendt. På vores sociale profiler finder du ofte nye og hverdagslige opslag, hvor du i højere grad kommer ind under huden på os. På Voksenblog.dk er ambitionen, at vi vil gå i dybden med emner, der relaterer sig til vores tilværelse. Emner, der allerede er i støbeskeen, er bl.a. førstegangskøb og økonomien i en bolighandel og “Projekt Fuglsang”.

 

Vi er ikke eksperter. Vi er glade amatører. Det betyder, at du endelig skal byde ind!! Vi håber på at skabe et lille fællesskab, hvor man både kan stille spørgsmål og give gode råd til os. På den måde håber vi også, at det vi deler, kan være med til at give dig inspiration til dine egne projekter.   

 

Deltag aktivt her på siden og på vores Instagram og Facebook, så svarer vi efter bedste evne – eller måske kan endnu mere kyndige personer byde ind.

 

Ambitionen med Voksenblog.dk og Voksenpoint er ikke, at det skal være noget, som vi skal tjene penge på, men vi vil heller ikke afvise, at der kan komme noget reklame, hvis vi føler, at det kan være relevant. Det er først og fremmest et hyggeligt projekt, som vi håber, at du kan bruge til inspiration, underholdning eller bare lure med på. Hvis der måtte komme nogle reklamer eller kommisionsbaserede samarbejder, sørger vi for, at det bliver markeret tydeligt. Kommisionsbaserede links vil blive lavet grønne her på siden.

 

Har du en god ide eller et forslag, så byd ind! Gør det enten på indlægget, hvor det er relevant, eller hvis du ikke vil gøre det offentligt, så kontakt os direkte på “Kontakt”-siden eller en direkte besked på Facebook/Instagram.

 

Line har en kandidatgrad i idræt og sundhed og arbejder med fondsprojekter, og Alexander har en kandidatgrad i litteraturvidenskab og arbejder med digital markedsføring i HYP Marketing, udlejer festtelte og sælger gode fantasybøger. Husk derfor, at hvis du vælger at følge nogle af vores fremgangsmåder, så er du selv ansvarlig for dine egne handlinger. Vi deler vores synspunkt, og du er nødt til at danne dit eget. Vi er hverken håndværks, jura- eller finanseksperter – og vores indhold er ikke rådgivning, uanset hvilken karakter det har.   

Et styks voksenpoint for at huske ansvarsfraskrivelsen!