Vælg en side

Line & Alexander

Står bag Voksenpoint

Siden 2009

Yep, that’s rightVi har allerede været kærester i en menneskealderOg vi har været igennem en delVi har set hinanden gå ud af folkeskolen. Få studenterhuer. Blive bachelors og dernæst kandidater. Vi har boet hver for sig – og sammen. Og vi har givet plads til, at den anden kan forfølge sine interesser. Vi har fået fuldtidsjobs, og vi har købt vores første hus sammen. Og så er vi begge blevet taget med storm af vores Golden Retriever, Herman.

Men selvom vi er opvokset samme sted og har gået på de samme skoler, så kunne vi næppe være mere forskellige fra hinanden. 

Blå øjne ser ikke ens

Line tog sabbatår og blev skibums. Alexander skyndte sig på universitet. Line valgte idræt; Alexander litteraturvidenskab. Line er i følelsernes vold med et sprængfarligt temperament. Alexanders følelseskurve mangler hjerteslag. Line hører bøger i et flyvende tempo. Alexander læser dem – langsomt. Alexander ryddelig; Line rodende. Line er effektiv og Alexander det modsatte. Line er utålmodig. Alexander indbegrebet af tålmodighed. Line er praktisk, Alexander er… god med computeren.

Men sammen udgør vi et stærkt team og par, og vi har også mange fællesinteresser: Jagt, sport, hunde, musik, kultur, rejser (helst ski) og gode fester – eller bare en god G&T.

Og indrømmet så kræver vores mange forskelligheder også tit, at vi lige må tælle til ti.

Vil du endnu mere ind under huden på os? Følg os på Instagram eller Facebook. Her kommer der med stor hyppig indslag, hvor du lærer os og Herman (vores søde Golden Retriever) lidt bedre at kende for hver dag. Hvis du er nysgerrig på, hvad hele pointen med Voksenblog.dk / Voksenpoint er, så læs vores “Velkommen til”-indlæg.

Er du nysgerrig på noget om os, som vi ikke har fået med her, så sørg for at kontakte os! Det vil vi kun sætte pris på.