Kontakt os!

Alle henvendelser er velkomne

Send os en mail på info@voksenblog.dk eller benyt dig af kontaktformularen. Vi svarer dig så hurtigt, vi kan!

Voksenblog.dk og @Voksenpoint er fuld åbenhed. Stil lige de spørgsmål, der falder dig ind, så svarer vi, så godt, som vi har lært. Kommentarer eller feedback til vores projekter er også mere end velkomne – især, hvis de holdes i en respektfuld tone.

Henvender du dig i forretningsøjemed? Skyd endelig løs! Vi er åbne overfor forslag, så længe, at vi kan se os selv i det – og det matcher vores indhold.

Du er også meget velkommen til at kontakte os i direkte beskeder på vores sociale profiler, hvis du foretrækker det. Find vores Instagram-profil her eller vores Facebook-side her.

Vi modtager spørgsmål om alt fra, hvorhenne vi har købt vores hund, Herman, til hvilke typer værktøjer vi bruger. Vi har fået spørgsmål om farvekoder på vores malingvalg, og vi har fået spørgsmål om, hvorfor vi fuldspartler lofter og vægge. Med andre ord: Vi er helt klar til dit spørgsmål. Ingen spørgsmål er dumme hos os. Tværtimod. Vi elsker at dele, det som vi kan – og som du og andre måtte være interesseret i. Fyr bare løs!

Husk på, at vi ikke er eksperter, og at vores svar aldrig har karakter af rådgivning. Beslutninger, du træffer efter dialog med os, er stadig dit ansvar – ikke vores. Du kan læse mere om, hvem vi er her.

Find vores cookiepolitik her.